Dethleffs

CampingNorge.no

4.7.17

Del
 

– Det blir messecamp!

– Jeg er glad for å fortelle at det nå er avklart at det blir messecamp også på årets Caravanmessen. Etter en del problemer og en tid med usikkerhet, er det nå klart at campen blir på samme tid og på samme sted som tidligere år, forteller messegeneral Konrad Sel.

Også i år kan publikum glede seg til messecamp på Hellerudsletta, etter en kort tid med usikkerhet rundt arrangementet.

Også i år kan publikum glede seg til messecamp på Hellerudsletta, etter en kort tid med usikkerhet rundt arrangementet.
Fotograf: Tore Afdal


Endringer på Hellerudsletta

– Det blir noen endringer på grunn av nyutvidet hotell og byggevirksomhet. Innsjekkingen vil for eksempel foregå på nytt sted, og det blir ikke tilbud om dusj. Men vi er veldig fornøyd med at vi nå kan slå fast at det også i år blir messecamp, dette er et populært tilbud, forteller Sel.
Hotellet på Hellerudsletta kan i år tilby frokost, lunsj og middag til messecamp-deltagerne. En annen endring er at messekroa utgår til fordel for en oppfordring om å samles i områdets nybygde pub.

Konrad Sel er stolt over å kunne presentere den historisk store Caravanmessen 2017 - stappfull av nyheter.

Konrad Sel er stolt over å kunne presentere den historisk store Caravanmessen 2017 - stappfull av nyheter.
Fotograf: Tore Afdal


Nyheter

– Det har aldri før vært vist frem så mange modeller av bobiler og campingvogner i Norge, i tillegg blir det flere aktører for direkte salg av tilbehør på messen, forteller en stolt messegeneral Konrad Sel.
De aller fleste produsentene har ikke bare mange modeller å vise frem, her blir det også rykende ferske nyheter og nyvinninger. Caravanmessen er et årlig høydepunkt for mange, og et sted man ikke bare kan oppdatere seg på produkter - men også treffe likesinnede. Lillestrøm i perioden 14.-17. september er et mekka for den som er interessert i bobil og campingvogn.
– Årets messe er rekordstor når vi ser på arealet og antall utstilte enheter, forteller Konrad Sel. Totalt disponerer messen i overkant av 30.000 kvadratmeter, noe som er en økning fra i fjor. Nå leier vi også A-hallen hvor Solifer og Polar kommer. Kroken-gruppen har normalt holdt til i E-hallen. Men de har også vokst og flytter derfor til D-hallen. En del andre utstillere flyttes dermed fra C til E-hallen. Det betyr at i år vil publikum oppleve en del endringer, men det vil fremdeles være lett å finne alle utstillere. Bruk kartet i denne utgaven, eller plakatene i messelokalet hvor du finner oversikt over alle utstillerne.

Bobil og Caravan
Bli annonsør på www.campingnorge.no
  Glemt passord?
Campingnorge.no
Siste nytt