Dethleffs

CampingNorge.no

30.4.18

Del
 

Avlyser messecampen

I utgave 3-18 av Din Fritid kan man lese at årets messecamp blir flyttet fra Hellerudsletta til grusplassen på utsiden Caravanmessa. Årsaken var en dramatisk økning i leieutgiftene. Nå viser det seg at det heller ikke blir noen camp rett ved utstillingshallene…

Klikk for stort bilde
Fotograf: Tore Afdal


Blir avlyst

Messeansvarlig Konrad Sel forklarer det hele slik:
– Som tidligere varslet har eier av Hellerudsletta økt leien med over 5-gangen av tidligere avtaler, noe som tvang oss til å finne andre løsninger. Det har hele tiden, både for Caravanmessen og teknisk arrangør av messecampen (Norsk Bobil og Caravan Club avd. Romerike),  vært et sterkt ønske om å finne en god plass for messecampen nærmere Norges Varemesse.
Derfor landet vi før påske på grusplassen utenfor selve messehallene. Nå har vi evaluert denne avgjørelsen og kommet fram til at det på grunn av avstandsregler mellom hver ekvipasje ikke blir plass til mer enn 100 til 120 enheter på denne plassen.
På Hellerudsletta var det kapasitet til over 500 enheter. Vi var offensive i vinter og trodde vi kunne få plass til rundt 150-200 vogner og bobiler utenfor Norges Varemesse, men etter nærmere analyser har vi som sagt oppnådd et langt lavere estimat, forteller messegeneral Konrad Sel.
I en pressemelding konkluderer arrangøren:
– NBCC Romerike og vi i Caravanmessen har vurdert alle fordeler og ulemper og konkludert hver for oss med det samme resultat:
Å legge beslag på et så stort området for kun 200-240 personer blir urimelig, uforholdsmessig mye arbeid, ingen god økonomi og løsningen rammer flere tusen dagsbesøkende i form av parkering til disse.
Løsningen er dermed skrinlagt, men Bjørn Kværne fra Romerike-avdelingen i NBCC forteller at de har fått flere spennende tips om andre områder, og jobber konkret med to steder som vil analyseres nøye. Så snart snøen forsvinner. I tillegg jobber vi med Skedsmo kommune for å se om de har forslag som kan være egnet til formålet.

Kari Olstad og Konrad Sel fra arrangøren er lei seg for at  det ikke blir noen messecamp i år.

Kari Olstad og Konrad Sel fra arrangøren er lei seg for at det ikke blir noen messecamp i år.


Frivillige

– For de som har vært lojale og trofaste besøkende på messecampen på Hellerudsletta vil vi beklage at vi må trekke tidligere informasjon om messecamp utenfor Norges Varemesse. Men vi vil jobbe hardt med å få på plass en løsning på en alternativ plass. Vi håper på en endelig beslutning på dette i løpet av mai, begynnelsen av juni.
Det betyr at vi opprettholder alle parkeringsplasser rundt Norges Varemesse som før, noe vi vet er en stor fordel for de besøkende, avslutter Konrad Sel.

Bobil og Caravan
Bli annonsør på www.campingnorge.no
  Glemt passord?
Campingnorge.no
Siste nytt