Dethleffs

CampingNorge.no

8.3.17

Av: Tore Afdal Fotograf: Tore Afdal
Del
 

Tabbert 2017: Slide out-vogn

Ny serie og justeringer på flere modeller for 2017-sesongen er blant nyhetene fra Tabbert. Men mest imponerende elegante er Cellini med slide out.

Klikk for stort bilde


Bad Griesbach, Tyskland: Campingprodusenten Tabbert lanserer Pep, en modellserie som skal gjøre produsenten mer attraktiv for en yngre målgruppe. Det skal sies at interiør og løsninger hos Tabbert har vært forholdsvis konservativt, med fokus på elegante løsninger og høy grad av sikkerhet. Dette skal PEPs friskere design gjøre noe med. Modellserien kommer i tre utgave for 2017-sesongen: 490TD, 540E og 550DM.

Klikk for stort bilde


Generelt bedre

En nyhet på alle Tabbert-modellene er ny inngangsdør på alle 2017-modeller. Puccini-serien får også for første gang en frittstående dobbeltseng i modellen 685DF. Da Vinci suppleres med to nye interiørløsninger: Kompakte 495HW med to enkeltsenger. Og en køyeseng-modell med ekstra stort kjøleskap: 550DM.
Men modellen som fanget vår oppmerksomhet på pressevisningen var en helt annen: Tabbert Cellini med slide out og et meget elegant interiør. Vi lar bildene tale for seg!

Bobil og Caravan
Bli annonsør på www.campingnorge.no
  Glemt passord?
Campingnorge.no
Siste nytt