Dethleffs

CampingNorge.no

30.11.09

Av: Pernille Lykke Hansen Oversettelse/Bearbeiding: Bjørn Lahus
Del
 

Tyskland: Opplev den ville jungelen

”Dschungelland” i Weissenhäuser Strand er et helt nytt og vilt tilbud i Nord-Tyskland, som er et lett tilgjengelig reisemål enten du er på vei sørover eller har lagt ferien til Danmark eller Tyskland. Her kan du oppleve ekte dyr fra jungelen, spennende og utfordrende aktiviteter for oppdagelsesreisende i alle aldre og et kraftig tordenvær midt ute i jungelen.

Klikk for stort bilde


I tilknytning til Ferieparken Weissenhäuser Strand åpnet i midten av oktober det store eventyrlandet ”Dschungelland”, som er Tysklands eneste attraksjon i sitt slag. ”Dschungelland” er en kombinasjon av naturopplevelser, adrenalinfylte aktiviteter og morsomme leker i jungelen. Man tas i mot av en elefantfamilie i naturlig størrelse og fortsetter til ”Det forbudte tempel” med labyrinter, hinderløyper og skattekamre. Ta også en titt på det fascinerende, delvis åpne terrarium-landskapet der man kan oppleve alligatorer, slanger, varaner, leguaner, gekkoer og kjempeskilpadder.

Er man på jakt etter action, bør man kaste seg ut på den ni meter høye klatreveggen eller måle krefter med ”Sky-Trail”, der man i høyde med tretoppene skal svinge, krabbe, gli og rappellere seg fram i kamp med hele 17 ulike forhindringer.

Klikk for stort bilde


Jungel lekeland

Både de aller minste og de litt større barna har sine egne jungler i ”Dschungelland” med trampoliner, gullvasking, bølgerutsjebaner, hoppeborger og et 600 m2 leke-jungelland i tre etasjer og med mer enn 100 lekemuligheter. Inne i midten venter ”Ballu-City” med bl.a. softball-kanoner! Området kan også by på en 180 m2 stor fuglepark med bl.a. fargesprakende australske papegøyer og kinesiske dvergvaktler.

”Dschungelland” ligger i nærheten av Weissenhauser Strand, som er et stort fritidsområde beliggende helt ned til Østersjøen. Her er det mulig å bestille to og firedøgns miniferie. Stedet ligger bare ca. 30 minutters kjøring fra fergehavnen i Puttgarden, i et område som er godt forsynt med campingplasser.

Bobil og Caravan
Bli annonsør på www.campingnorge.no
  Glemt passord?
Campingnorge.no
Siste nytt